Οι Rolling Stones ξεκίνησαν θριαμβευτικά την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν θριαμβευτικά την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική

Οι θρυλικοί Rolling Stones έδωσαν το στίγμα τους στην πόλη του Χιούστον την Κυριακή το βράδυ, σηματοδοτώντας την έναρξη της πολυαναμενόμενης περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική. Σε ένα κατάμεστο NRG Stadium, χιλιάδες θαυμαστές από όλες τις γωνιές του κόσμου συγκεντρώθηκαν για να γίνουν μάρτυρες μιας συναυλίας γεμάτης ενέργεια και νοσταλγία.

Η βραδιά ξεκίνησε με το θρυλικό "Start Me Up", με τον Μικ Τζάγκερ, ντυμένο με ένα εντυπωσιακό ριγέ σακάκι και μαύρο τζιν, να μαγνητίζει τα βλέμματα. Ο 80χρονος ροκ σταρ, γεμάτος ζωντάνια, χόρευε και τραγουδούσε με αστείρευτη ενέργεια, πλαισιωμένος από τους υπόλοιπους Rolling Stones: τον Κιθ Ρίτσαρντς και τον Ρόνι Γουντ.

Η setlist περιλάμβανε 18 τραγούδια, μια μίξη από κλασικές επιτυχίες και κομμάτια από το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους "Hackney Diamonds", το πρώτο τους με πρωτότυπο υλικό μετά από 17 χρόνια. Το πλήθος τραγουδούσε μαζί τους σε κάθε στίχο, με τα "Jumping Jack Flash", "You Can't Always Get What You Want" και "Out of Time" να ξεσηκώνουν τον ενθουσιασμό.

Η συναυλία έκλεισε με το θρυλικό "(I Can't Get No) Satisfaction", αφήνοντας το κοινό με άπειρες αναμνήσεις και την προσμονή για τις επόμενες εμφανίσεις. Οι Rolling Stones συνεχίζουν την περιοδεία τους αυτή την εβδομάδα με μια ειδική εμφάνιση στο Jazz and Heritage Festival στη Νέα Ορλεάνη.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.